|
|
Lån  


 
Annonce:


Dåseåbnere
Indhold p siden:

Leifheit dåseåbner Safety Pro sølvfarvet 03094.
Denne Safety Pro-dsebner fra Leifheit placeres p dsen p samme mde som en konventionel dsebner og tager automatisk fat, men skrer fra siden i stedet for ovenfra. P denne mde bliver hele toppen af dsen fjernet, uden det efterlader skarpe kanter. Dsebneren er lavet af sofistikeret rustfri.
Kategori: Kkkenredskaber - Hjem & have Kkken & spisestue Kkkenredskaber Dsebnere
Roesle Rösle Dåseåbner Stål - 20 Cm.
bner dser nemt og effektivt uden at efterlade skarpe kanter p dsen og uden at komme i kontakt med dsens indhold. Ergonomisk formede hndtag. Fremstillet af 18/10 rustfri stl for den bedste kvalitet. Ikke egnet til opvaskemaskine..
Kategori: Kkkenredskaber - Kkkenudstyr Madlavning Andet kkken tilbehr
Roesle Rösle Dåseåbner stål - 20 cm.
Dsebner stl L20cm.
Kategori: Kkkenredskaber - 907
Royal Dåseåbner Rustfrit Stål.
Royal DsebnerKlassisk dsebner i rustfrit stlfra Royal Series, som er det perfekte lille kkkenredskab til at bne konservesdser. Du stter blot bnerens "hajtand" ned langs dsens overkant og krer den rundt langt indersiden af kanten, s dsen let kan bnes.Rusfrit stlTil hjrehndsbrug.
Kategori: Kkkenredskaber - Fdevarer & kkken Kkkenudstyr Kkkenredskaber
Oxo - Dåseåbner - Sort.
OXO Snap-Lock dsebner er meget brugervenlig og effektiv. Behageligt og ergonomisk non-slip gummihndtag som ligger godt i hnden. Adskiller sig fra andre dsebnere ved dens....
Kategori: Kkkenredskaber -
Den sproglige dåseåbner.
I bogens frste halvdel beskrives den faglige formidlers problemer blandt andet ud fra en model af lserens vidensunivers: Hvad er viden, hvilke kvaliteter har viden for modtageren, hvordan tilegner vi os viden, og hvad er relationerne mellem sprog, viden og erkendelser? I bogens anden halvdel beskrives problemerne ud fra formidlerens perspektiv, og endelig diskuteres i bogens sidste kapitel den faglige formidlers mange selvforstelser og samfundsbestemte roller..
Kategori: Bger & blade - Sprog og grammatik
Fiskars Dåseåbner - L 9 cm - Rustfrit stål.
Den klassiske og velkendte Classic dsebner fra Fiskars. Dsebneren er i rustfrit stl og passer til hjrehndsbrug. Lngde: 9 cm. TIl hjre hnd..
Kategori: Kkkenredskaber - Kkkenudstyr Kkkenartikler vrige kkkenartikler Dsebner
BRIX Design OXO Good Grips Dåseåbner.
Dsebner “Snap-lock”med stort ergonomisk drejehndtag, somgr det let at dreje.Dsebneren fra OXO er med bldt non-slip hndtag og medlsefunktion. OXO Good Grips er velegnet til folk med gigt eller drlige hnder.
Kategori: Kkkenredskaber - Grydeguru
2-i-1 dåseåbner 17,5 cm polypropylen / USD mørkegrå.
Alpina 2-i-1 dsebner Med denne fine dsebner kan du bne bde dser og flasker. Plasthndtagene gr dsebneren behagelig at holde specifikationer Farve: mrkegr Materiale: polypropylen, rustfrit stl Ml: 17,5 x 12,1 x 3,4 cm Vgt: 131 gram.
Kategori: Legetj - TWM
RÖSLE Dåseåbner stål L20cm.
Dsebner i rustfrit stl fra Rsle. Denne dsebner er i praktisk og effektivt design, der hverken efterlader skarpe kanter eller kommer i kontakt med dsens indhold. Tler ikke opvaskemaskine. Materiale: Rustfrit stl Ml: 20 cm..
Kategori: Kkkenredskaber - Bolig & Livsstil - - Kkken - - Kkkenredskaber
vidaXL dåseåbner 70 cm aluminium og rustfrit stål sølvfarvet.
Denne professionelle dsebner er en all-round smart kkkengadget, og den kan nemt og hurtig bne konservesdser. Dsebneren er fremstillet i aluminium og strkt rustfrit stl, hvilket betyder, den er meget stabil og holdbar, og den er velegnet til brug bde i hjemmet og professionelt, herunder i.
Kategori: Borde & stole - Hjem & have Kkken & spisestue Kkkenredskaber Dsebnere
Kenwood Elektrisk Dåseåbner Cap70.A0wh.
Elektrisk dsebner med integreret oplukker, magnetisk lg holder og knivsliber..
Kategori: Mindre apparater - Kkkenudstyr Kkkenmaskiner Andre maskiner
Kenwood Elektrisk dåseåbner CAP.A0WH.
Elektrisk dsebner med integreret oplukker, magnetisk lg holder og knivsliber..
Kategori: Kkkenredskaber - 1091
Quttin - Dåseåbner - Stål - Rød.
Hvis du gerne vil dkke hver evigt eneste hjrne i dit hjem og eje de seneste nye produkter, som vil gre livet nemmere for dig, s skal du tage et kig p denne dsebner fra....
Kategori: Kkkenredskaber -
Becker Den Sproglige Dåseåbner - Leif Becker Jensen - Bog.
I bogens frste halvdel beskrives den faglige formidlers problemer blandt andet ud fra en model af lserens vidensunivers: Hvad er viden, hvilke kvaliteter har viden for modtageren, hvordan tilegner....
Kategori: Bger & blade - Entertainment - Books
Gastromax Dåseåbner - L 16,5 cm - Rustfrit stål.
En klassisk og enkel dsebner fra Gastromax er lige hvad du har brug for til at bne dser. Den er nem at betjene og fylder ikke meget i skuffen, nr den ikke er i brug. Dsebneren er i rustfrit stl og tler maskinopvask..
Kategori: Kkkenredskaber - Kkkenudstyr Kkkenartikler vrige kkkenartikler Dsebner
Zwilling Pro Dåseåbner.
Dsebneren er nem at betjene og nem at anvende. Den 18,5 cm lange dsebner gr dit arbejde i kkkenet meget nemmere takket vre dens funktionalitet og imponerende tidlse design. Godt greb bner dser sikkert ved hjlp af prcis skring langs kanten Tler opvaskemaskine Zwilling J.A. Henckels som mrke er lig med produkter afhjeste kvalitet og har vret det siden 1731, som et af de ldste mrker i verden. Zwilling tnker innovativt for at fremstille produkter af hj kvalitet og tidslst design. Med Zwilling gr du ikke p kompromis..
Kategori: Kkkenredskaber - Kkkenudstyr Kkkenartikler vrige kkkenartikler Dsebner
OXO Good Grips Dåseåbner - Silikone/stål - Non-slip drejehåndtag - Sort.
Kom godt i gang med sommerens salater og vinterens simreretter med OXO Good Grips dsebner. Tun, flede tomater og alt derimellem bliver legende let med dsebneren, der har bde snap-lock funktion og ergonomisk, non-slip drejehndtag..
Kategori: Kkkenredskaber - Kkkenudstyr Kkkenartikler vrige kkkenartikler Dsebner
Cook & Baker Gastro Dåseåbner - L 22 cm - Plastik/stål - Sort.
Gr det nemt at bne kkkenets konservesdser med Cook & Baker Gastro dsebner. Med dsebneren skal du kun bruge f hndkrfter, nr dsen med flede tomater eller kokosmlk skal bnes. Gastro kkkenredskaber fra Cook & Baker er solide og enkle kkkenredskaber i hj kvalitet og i et stilrent design, der gr det til en nydelse at bruge dem i kkkenet. Gastro dsebner har ergonomisk bldt greb og tler opvaskemaskine..
Kategori: Kkkenredskaber - Kkkenudstyr Kkkenartikler vrige kkkenartikler Dsebner
V3
Kategorier på sider:

Skle Pander Trykkogere Knive Kl og frys Dsebnere Knivst Gode rd om pander og gryder Knivblokke Kkkenmaskiner Kkkenknive Frysere Strygestl Foodprocesser Gryder Rengring af kkkengrej Vinkleskabe Kleskabe Gode rd om knive Skrebrt Opvaskemaskiner Kampagnetilbud Kkkengrej Knivslibere Diverse gode rd om kkkengrej Køkken


 Du er her: Køkkengrej - Netannoncer Køkkengrej -