|
|
Lån  


 
Annonce:


Rengøring af køkkengrej
Teflon
Det er tilstrækkeligt at rengøre panden i hånden med sæbevand. Panden skal gøres ren, hver gang den har været brugt, for at fjerne den fedtfilm, der kan sætte sig på overfladen. Hvis panden kun tørres over med køkkenrulle eller skylles i vand, fjernes denne film ikke helt, så den vil blive opvarmet næste gang, du bruger panden, hvilket kan give pletter.
Pander med Tefal-belægning må ikke rengøres med skurepulver eller skuresvampe. Det er ideelt at bruge en nylonsvamp både til pandens yder- og inderside.

Gryder som er brændt på
Hvis maden har brændt sig fast i bunden af gryden er det ikke et helt umuligt problem.

1) Fyld gryden ca 30% med vand. Opløs herefter opvaskemaskine sæbe, eller opvaske tap, i vandet. Varm vandet op til ca. 70 grd., og lad det køle helt af igen.

2) Alternativt kan man sættes gryden i blød af en blanding af lige dele brun sæbe, salmiak og vand. Bemærk ved ikke om man må med teflon eller andre special belægninger.

3) Du kan også fylde en spiseskefuld bagepulver i gryden og hælde lidt vand i. Lad det stå et par timer, eller natten over, hvorefter du som regel kan rengøre gryden meget nemt. Hvis den brændte mad er mere genstridig kan du koge blandingen af vand og bagepulver.

Rengøring af ydersiden på gryder og pander
Hvis stegepandens yderside er helt sort af stegefedt mv. er det næsten umuligt at fjerne med vand og sæbe. Her er en nem løsning på dette problem.

Bland brun sæbe og 3 dobbelt salmiak til en lind grød. Smør blandingen på stegepandens yderside, i et pænt tykt lag. Pak stegepanden godt ind i en plasticpose, og lad den ligge i 2 dage.

Vask nu stegefedtet af med en svamp under varmt vand.

Kategorier på sider:

Kleskabe Vinkleskabe Skrebrt Knive Dsebnere Gode rd om knive Kkkengrej Kampagnetilbud Strygestl Frysere Knivst Gode rd om pander og gryder Diverse gode rd om kkkengrej Knivslibere Kkkenmaskiner Foodprocesser Trykkogere Pander Skle Kl og frys Knivblokke Opvaskemaskiner Gryder Rengring af kkkengrej Kkkenknive Køkken


 Du er her: Køkkengrej - Netannoncer Køkkengrej -