|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Trykkogere
Indhold på siden:

WMF trykkoger perfect plus 4,5L.
WMF Trykkoger 4,5L Flot trykkoger i super kvalitet, fremstillet i Tyskland. Med en trykkoger kan du tilberede din mad med op til 70% hurtigere og samtidig bevare madens aroma og vitaminer, og er nem at betjene. WMF trykkogeren er fremstillet i 18/10 rustfrit stål og er fremstillet af en af verdens førende.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
ZWILLING Trykkoger 6 l, EcoQuick trykkogere, 22 cm, 6 l.
6 liters trykkoger gør det muligt for dig hurtigt og nænsomt at tilberede måltider, samtidig med at den kun bruger lidt energi. Du får rigeligt med plads til at lave dine måltider i den 22 cm diameter trykkoger med en højde på 16,1 cm. Denne trykkoger er udstyret med en speciel....
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken universGryder & PanderSpecielt køkkenudstyrTrykkoger
Tefal Trykkoger Clipso Minut Easy 6L.
6 liter trykkoger fra Tefal. Alle dele kan vaskes i maskine..
Kategori: Gryder & pander - Køkkenudstyr // Gryder & Pander // Trykkoger
Tefal Secure 5 Trykkoger 6 Liter Med Dampkurv.
 Rustfrit stål med dampindsats •2 kogemuligheder: 0,5 og 0,8 bar •Tredobbelt bund •Glidende håndtag i bakelit •Passer til alle komfurtyper inkl. Induktion •Tåler opvaskemaskine –vask i hånden vil forlænge produktets levetid •Kan også anvendes som almindelig 6-liters gryde.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenudstyr
Funktion trykkoger 6,0 liter m/låg og kurv.
Trykkoger i stål. 6,0 liter med låg og løs kurv/indsats. Inkl. ekstra gummiring/pakning Velegnet til alle varmekilder, inkl. induktion trin 1: 0,6 bar trin 2: 0,9 bar.
Kategori: Gryder & pander - Hus og bolig|Køkkenmaskiner|Trykkoger
Tefal P25307 trykkoger.
Tefal P25307. Farve på produkt: Sort, Rustfrit Stål. Materiale kabinet: Plastik, Rustfrit Stål, Potte materiale: Rustfrit.
Kategori: Gryder & pander - Vaskemaskiner
Tefal Trykkoger Secure 5 Neo - 6l.
Tefal Secure 5 Neo trykkoger med alle nødvendige sikkerhedssystemer og til en god pris. Bakelithåndtag med automatisk lås. Passer til alle komfurer. Tåler opvaskemaskine, men opvask i hånden forlænger holdbarheden. 2 forskellige kogeprogrammer. Enkel og sikker trykkoger - 2 kogehastigheder - Tyk bund -.
Kategori: Gryder & pander - Bolig & indretning Køkkenartikler Gryder & kasseroller
Zwilling Trykkoger Aluminium, Rustfrit stål 4 l.
.
Kategori: Gryder & pander - Gryder og kasseroller
Funktion Trykkoger Med Låg I Stål - 6 Liter.
Gør madlavningen mere effektiv og formindsk energiforbruget med denne praktiske trykkoger fra Funktion. Trykkogeren har en kapacitet på 6 l, og den kan anvendes på alle typer af komfur (også....
Kategori: Gryder & pander -
Cristel Alto trykkoger, 4 L.
Alto trykkoger, 4 L från Cristel ..
Kategori: Gryder & pander - Køkkenet Køkkenudstyr Trykkogere
Funktion - Trykkoger Med LÃ¥g 6 L.
.
Kategori: Gryder & pander - Køkken og spisestue/Koge- og stegeartikler/Trykkogere og konserveringskogekar|Bolig og køkken
WMF Perfect Pro trykkoger stål/sort - 6,5 liter.
WMF Perfect Pro trykkoger stål/sort - 6,5 liter Tilbered maden helt op til 70% hurtigere med en professionel trykkoger fra WMF. Alt kan kontrolleres med den brugervenlige all-in-one knap, hvor der kan vælges lås, program og fordampningsniveau.&.
Kategori: Køkkenredskaber - KØKKENARTIKLER
Aobosi Trykkoger 6L.
.
Kategori: Mindre apparater - Husholdning - Køkkenudstyr - Diverse
Trykkoger til mikrobølgeovnen.
Trykkoger til mikrobølgeovnen Fravælger du madretter, som tager for lang tid at tilberede, kan du med denne trykkoger til mikroovnen igen få dine yndlingsretter. Mange madretter tager lang tid at tilberede, men med denne Trykkoger reduceres tiden markant. Et smart design i Polypropylen som rummer 2,8.
Kategori: Diverse - BB
CoolStuff Trykkoger til Mikrobølgeovn Stor.
Simreretter som f.eks. en stærk chili-con-carne eller saftige spareribs smager rigtig godt, men tager forfærdelig laaaang tid at lave. Men så var der en snu person i tidsnød, der kom i tanke om, at en trykkoger er hurtigere til "slow cooking", og at mikro.
Kategori: Diverse - Home & Garden Kitchen & Dining Cookware & Bakeware Cookware Pressure Cookers & Canners
Funktion Trykkoger med låg+kurv 6 L.
Funktion Trykkoger med låg+kurv 6 L fra Funktion.
Kategori: Gryder & pander - Hjem og have
WMF Trykkoger Perfect 6,5 L..
WMF Trykkoger Perfect 6,5 L. Flot trykkoger i super kvalitet, fremstillet i Tyskland. Med en trykkoger kan du tilberede din mad med op til 70% hurtigere og samtidig bevare madens aroma og vitaminer, og er nem at betjene. WMF trykkogeren er fremstillet i 18/10 rustfrit stål og er fremstillet af en af verdens.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
WMF Trykkoger Perfect 4,5 L.
WMF trykkoger Perfect 4,5 L Flot trykkoger i super kvalitet, fremstillet i Tyskland. Med en trykkoger kan du tilberede din mad med op til 70% hurtigere og samtidig bevare madens aroma og vitaminer, og er nem at betjene. WMF trykkogeren er fremstillet i 18/10 rustfrit stål og er fremstillet af en af verdens.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
WMF trykkoger perfect plus 8,5L.
WMF Trykkoger 8,5L Flot trykkoger i super kvalitet, fremstillet i Tyskland. Med en trykkoger kan du tilberede din mad med op til 70% hurtigere og samtidig bevare madens aroma og vitaminer, og er nem at betjene. WMF trykkogeren er fremstillet i 18/10 rustfrit stål og er fremstillet af en af verdens førende.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
V3
Kategorier på sider:

Gode råd om knive Trykkogere Gryder Køkkenudstyr Gode råd om pander og gryder Frysere Strygestål Rengøring af køkkengrej Knivblokke Dåseåbnere Diverse gode råd om køkkengrej Knivslibere Skærebræt Pander Foodprocesser Køkkenknive Køl og frys Opvaskemaskiner Knivsæt Køleskabe Køkkengrej Vinkøleskabe Skåle Knive Kampagnetilbud Køkkenmaskiner
 
 
 Du er her: Køkkengrej - Køkken Køkkengrej - - Hvad er Køkkengrej en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.