|
|
Lån  


 
Annonce:



Gode råd om knive

Intet køkken uden gode knive. Der skal snittes, hakkes og skives, når der skal mad på bordet. Men der kan være stor forskel på, hvor stor tilberedningsglæde knivene byder på gennem skarphed og brugervenlighed. Her er en række gode råd om knive:

1) Brug en kokkekniv med en bredbladet klinge og en god vægt til grønt.

2) Brug en forskærerkniv med lang og smal klinge til kød.

3) Brug en brødkniv med et godt bølgeskær og gerne lang til alle former for brød.

4) Brug en urtekniv med en kort og smal klinge, lige eller krum, til alle småting.

5) Kom ikke kniven i opvaskemaskine. Når kniven er brugt og skal rengøres, er det bedst at droppe opvaskemaskinen. I maskinen kan kniven rasle rundt mellem andre knive, bestik og service, og det gør den sløvere og kan give skader på knivbladet.Det er mere skånsomt og bedre for skarpheden at vaske kniven i hånden.

5) Undgå rust. Hvis knivene bliver tørret hurtigt af efter brug og opvask, mindskes risikoen for rustpletter.












Information på sider:

Køkkenudstyr - Køkkenmaskiner - Hvordan v&lig;lger du det rigtige køkkengrej - Diverse gode råd om køkkengrej - Kogeplader - Gode råd om pander og gryder - Komfurer - Køkken -



 Du er her: Køkkengrej - Køkkengrej -